sunday morning

Fars dag, bevars. Då ska mor vara rar mot far och det är faktiskt ganska lätt när man fått sova länge efter trevlig kväll med lite rödvin (vad annars?), en smula musikunderhållning och ganska många människor som läser dikter från en liten scen. Och såklart umgänge med skojiga människor. Och så var det ju igår kväll.

prinsesstartaJust det, förutom att vara rar så ska man bjuda far på prinsesstårta. Det har kungen (förlåt, far) bestämt. Så nu är det nog bäst att klä på barnen alla de där lagren av fleece, våtavstötande, stickat och allmänt överdrag som börjar figurera i ens tillvaro vid ungefär den här tiden på året.

Förutom att jaga rätt på stans smaskigaste prinsesstårta så ska vi köpa en liten present till grannens nya bäbis också. Något gulligt, som passar en som heter Amanda, är snart två veckor och tycker om att sova och äta. Hmm…

Senaste nytt: Blev ingen tårta. Blev varsin bakelse på konditori i Västertorp. Mums. Blev blombukett till Amandas föräldrar. Visade sig vara bra val: Amanda sov, men föräldrarna var vakna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s